Почетак школске године!

Датум: 27. Avgust 2020 17:57 Категорија: 2019/20

Важно бавештење за ученике и њихове родитеље!

Поштовани родитељи и ученици,
 
Настава ће у новој школској години почети у уторак, 01.09.2020. године. 
 
Разредна настава ће бити организована по моделу непосредног рада са ученицима, у преподневној смени. Ученици се деле на две групе – група А почиње са радом у 08:00 часова, а група Б почиње у 10:45 часова. Настава се за групу А завршава у 10:25, а за групу Б у 12:35. Часови трају 30 минута. Сваке недеље групе А и Б се смењују у смислу почетка наставе. Одељењске старешине ће обавестити родитеље о групи у којој је ученик распоређен.
 
Предметна настава ће бити организована по комбинованом моделу, што подразумева следеће:
 
Ученици се по одељењима деле у две групе – А и Б. Настава почиње у 13:00 часова. Часови трају 30 минута. Група А иде понедељком, средом и петком, док група Б иде уторком и четвртком. Наредне недеље група А иде уторком и четвртком, а група Б понедељком, средом и петком. Група која није у школи, наставу ће пратити путем интернета или програма РТС-а.
 
У уторак, 01.09.2020. године, у школу долази група Б. Одељењске старешине ће обавестити родитеље о групи у којој је ученик распоређен.
 
О терминима превоза ученика путника бићете накнадно обавештени преко одељењских старешина.
 
Ученици су у обавези да у школу дођу са маскама. Родитељима није дозвољен улазак у објекте школе без најављеног позива.
 
Препорука је да ученици ужину купе пре почетка наставе или понесу од куће. У дворишту и ходницима школе треба одржавати прописану дистанцу.