Огласна табла

ОБАВЕШТЕЊА ЗА НАСТАВНИКЕ
 
Поштоване колеге, молимо вас да што пре преузмете наредна два документа и упознате се са препорукама ШУ зајечар за даљи рад, као и начином вођења евиденције у систему есДневник.

ПРЕПОРУКЕ ШУ ЗАЈЕЧАР

ВОЂЕЊЕ ЕВИДЕНЦИЈЕ У СИСТЕМУ ЕСДНЕВНИК
Поштоване колеге, од 19.03.2020. године наши објекти бити дезинфиковани и закључани. У школи ће дежурати по ЈЕДАН помоћни радник. СТРОГО ЈЕ ЗАБРАЊЕН је улазак родитељима и ученицима, до окончања настале ситуације. Mатеријале родитељима чија деца немају могућност да адекватно прате наставу на даљину прикупља и штампа одељењски старешина. За све информације доступан је број телефона 060/0301246, од 8 до 20 часова. Останите здрави!

Поштоване колеге, 
суштинска и кључна запажања о напредовању у учењу бележе се за сваког ученика. У делу који се односи на евидентирање оцена за одабраног ученика (картица "Оцене") избором опције "Додај активност", наставник добија могућност да забележи запажања о активностима и напредовању у учењу. Одељењске старешине имају могућност да приликом дефинисања радне недеље у секцији "Напомена" наведу да се настава у текућој наставној недељи реализује на даљину.

 
Упућујемо вас на интернет странице Министарства, где су постављене корисне информације у вези са питањима организације и реализације наставе на даљину.

Оцењивање и праћење напредовања ученика током учења на даљину - http://www.mpn.gov.rs/ocenjivanje-i-pracenje-napredovanja-ucenika-tokom-ucenja-na-daljinu/

Бесплатни дигитални садржаји на новом порталу Дигитална солидарност - http://www.mpn.gov.rs/besplatni-digitalni-sadrzaji-na-novom-portalu-digitalna-solidarnost/

Учење од куће за ученике који раде по Индивидуалном образовном плану - http://www.mpn.gov.rs/ucenje-od-kuce-za-ucenike-koji-rade-po-individualnom-obrazovnom-planu/

Упућујемо вас на ове линкове јер верујемо вам могу помоћи да лакше организујете и реализујете активности кроз наставу и учење на даљину.

Са жељама за добро здравље и стрпљење срдачан поздрав свима!